Alle appartementen hebben
vrij uitzicht over de weilanden

Blikopdepolder Appartementen

Meer informatie

De appartementen bestaan uit een vijftal luxe ingerichte appartementen. Alle appartementen beschikken over een eigen keuken en toilet. De appartementen zijn sfeervol ingericht en hebben een eigen terras met tuinmeubilair.

Zelfvoorzienend ingericht

De logies zijn zelfvoorzienend ingericht. Ze beschikken over de volgende faciliteiten: toilet, douche, keuken met vaatwasser en magnetron, vier pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, vloer verwarming, Wifi verbinding, TV met digitenne en koffie en thee faciliteiten.

De appartementen zijn geschikt voor maximaal vier personen. De appartementen hebben een eigen slaapkamer met twee kwalitatieve goede boxspring bedden. Daarnaast is er een zeer goed tweepersoons slaapbank aanwezig.

Uitzicht over de weilanden

Alle appartementen hebben een vrij uitzicht over de weilanden. Hier zult u veel planten en dieren zien bloeien en groeien. Het is dan ook een levendige en fleurige boel. De appartementen luisteren dan ook naar de naam: Gele lis, Koekoeksbloem, Vergeet mij nietje, Madeliefje en De Poldersuite.

Poldersuite

Het luxe appartement ‘de Poldersuite’ heeft een extra terras aan het water. Daarnaast beschikt het over een hemelbed. In dit appartement met royaal uitzicht kunt u dubbel genieten.

De appartementen zijn in staat om u een prima nachtrust te garanderen!

De appartementen en Poldersuite zijn te huur vanaf 3 nachten.